Monique 38 weken zwanger buik fotografie Veendam

Op zoek naar mooie zwangerschapsfoto’s?

De fotoshoot vindt plaats bij ons thuis in onze huiskamerstudio of op een buitenlocatie. Vooraf bespreken we je wensen en kledingkeuze. Tijdens de fotosessie maak ik een hele serie foto’s. Als fotograaf neem ik veel tijd om mooie zwangerschapsfoto’s te maken en om samen tot een goed resultaat te komen. Voor de binnen foto’s maak ik gebruik van een witte en/of zwarte achtergrond.

De mooiste periode voor buikfoto’s is per persoon verschillend, maar is ongeveer rond week 34 van jouw zwangerschap: je buik is dan mooi rond. Wil je al eerder foto’s? Dat kan natuurlijk ook.

Heb jij zelf ideeën voor de foto’s? Laat mij dit dan weten.

Na de fotoshoot ben ik een tijdje bezig om de juiste foto’s te selecteren, een mooie uitsnede maken en doe ik de eventuele nabewerking (omzetten naar bijv. zwart/wit, vlekjes wegwerken e.d.). De beste foto’s ontvang je in hoge resolutie via een download link of je krijgt deze op een CD aangeleverd. Omdat je de foto’s van mij per download ontvangt is het niet nodig om via mij prints te bestellen, je kan zelf beslissen waar je dit zou willen doen.

Na een zwangerschaps fotosessie plaats ik soms een bericht op mijn site en\of Facebook met een paar foto’s. Wil je dit liever niet geef dit dan van te voren aan.

Als je een foto van mij wilt gebruiken voor bijvoorbeeld een geboortekaart vermeldt dan:
Fotografie: www.niekfotografie.nl

Bekijk hieronder een aantal voorbeeld foto’s en/of bekijk mijn Fotogalerij.

Zwangerschap fotografie Veendam Groningen op locatie

Zwangerschap buik fotografie buiten in veendam Groningen

Bedankt voor de fijne en ongedwongen shoot. Jullie hebben me erg op mijn gemak gesteld.

foto buik zwangerschap zwart wit veendam groningen

Een fotosessie is mogelijk vanaf € 75,-

Deze prijs is inclusief:
– foto’s maken met professionele apparatuur
– er wordt uitgebreid de tijd genomen voor mooie foto’s
– nabewerking van de foto’s (o.a. contrast / kleuren corrigeren, eventueel vlekjes wegwerken, eventueel omzetten naar bijv. zwart/wit)
– gecorrigeerde (bewerkte) foto’s in hoge resolutie via een download link of op cd-rom zodat je deze zelf kunnen afdrukken. Veel andere fotografen vragen hiervoor vaak een extra vergoeding of je wordt verplicht om de nabestellingen via hun te doen.