Trouwfotografie Veendam bruid detail

Op zoek naar spontane en originele trouwfoto’s?

Het plannen van jullie trouwdag  is een reusachtige taak. Het is allemaal erg spannend en leuk, maar aan de andere kant is het soms erg stressvol en het is lastig om keuzes te maken. Het vinden van de juiste fotograaf is vaak ook erg lastig.

Voor welke professionele fotograaf je ook kiest, ze kunnen vast mooie foto’s maken van de jurk, de ceremonie, de ringen en de kus. Daar hoeven jullie je dus niet druk over te maken ;).

Het gaat juist om de persoonlijke aanpak en het fotograferen van de spontane momenten die gebeuren tussen alle officiële zaken door.

Naast een aantal in scene gezette trouwfoto’s probeer ik het verschil te maken door een mooi fotografisch verslag van jullie trouwdag te maken met veel aandacht voor details, humor, emoties en speciale momenten. Op jullie trouwdag zijn jullie zelf de regisseur, ik fotografeer de echte momenten met zo min mogelijk geposeerde beelden. Het is jullie bruiloft en ik probeer als trouwfotograaf ‘onzichtbaar’ te zijn om originele en pure trouwfoto’s te maken. Onopgemerkt worden vaak de mooiste foto’s gemaakt. Het is erg leuk om al foto’s te maken vanaf het begin van jullie trouwdag, bijvoorbeeld tijdens het aankleden en het opmaken van de bruid. Ook deze voorbereidingen horen bij zo’n mooie dag.

Om het soort foto’s te kunnen maken die je op mijn site en Facebook ziet, heb ik creatieve vrijheid nodig. Als jullie met een lange lijst van ‘verplichte’ foto’s werken dan kan ik niet het resultaat leveren waarvoor je mij hebt uitgekozen. Geef mij een beetje creatieve ruimte en geniet van jullie dag… op deze manier worden de mooiste foto’s gemaakt en zal ik mijn uiterste best doen om een mooi journalistiek verslag van jullie dag te maken zoals deze daadwerkelijk was :).

Om mijn fotografie stijl te omschrijven zou ik woorden gebruiken als ‘journalistiek‘, ‘details‘, ‘emotie‘, ‘echte momenten‘, ‘origineel ‘, ‘spontaan‘ en ‘vleugje klassiek‘. Maar het allerbelangrijkste is plezier, geniet van de trouwdag en wees gelukkig. Jullie trouwdag en fotografie ervaring moet vooral plezierig zijn voor jullie en jullie gasten.

Als jullie voor mij als fotograaf kiezen, dan kiezen jullie voor iemand die:
– eerst luistert naar jullie voorkeuren en persoonlijke verhalen;
– graag met jullie overlegt en meedenkt over het zo goed en mooi mogelijk vastleggen van jullie trouwdag;
– zichzelf niet al te serieus neemt, maar zijn fotografie wel degelijk serieus neemt.

Bekijk mijn Fotogalerij voor een aantal voorbeelden van trouwfoto’s en bekijk ook de rest van mijn site om een indruk te krijgen van mijn fotografie stijl. Of bekijk de berichten geplaatst in de categorie Bruiloft. Interesse? Neem contact op met mij.

Originele Trouwreportage Fotograaf Veendam Groningen

Laura & Dennis

Hoi, We hebben de foto’s binnen!! En we zijn er heel erg blij mee. Wat fijn dat je door deze mooie foto’s, DE dag weer even samen kunt beleven, heerlijk! We willen jullie super bedanken voor de mooie foto’s en de ontspannen sfeer die jullie ons gegeven hebben op de dag.

Kristien & Bob

Ruim een jaar geleden heb je samen met Monique onze bruiloft mooi vast gelegd, we genieten nog steeds van de foto’s. We zijn ondertussen alweer een stapje verder en ik ben zwanger. Het lijkt ons leuk om een aantal dikke buik foto’s te maken en we dachten meteen aan jou.

Mark & Christien

Het pakket werd inderdaad vandaag bezorgd. We hebben het net bekeken. We zijn er heeel blij mee!! We vinden het echt heeel mooi geworden! En de extra dvd is ook echt leuk! Zelfs hoe de dvd er aan de buitenkant uitziet! Heel erg bedankt voor de mooie foto’s, dvd en het mooie boek! We zullen ff goed reclame maken voor jullie bij onze familie en vrienden;) Wie weet zien we jullie nog wel eens als we weer mooie foto’s willen.

Ton & Froukje

Hey Nico,
Jeetje, ik ben helemaal ontroerd door je mooie foto’s! Met ons gaat alles goed, we genieten nog steeds na van onze mooie trouwdag! Wij hebben geen facebook (oudbollig he?) maar zo gauw dat veranderd zullen wij jou liken. Maar we liken je already hahaha.


Trouwreportage Fotografie de Amshoff Kiel Windeweer

Daniëlle & Gerben

Vanuit Rome hebben we net naar de prachtige foto’s gekeken. Wat een mooie foto’s! Heel heel mooi. Vooral die laatste waar Gerben mij kust daarvan kregen we beide tranen. Supermooi.

Portret Danielle en Rob Trouwfotografie Groningen

Daniëlle & Rob

Hey Nico,

Fantastische foto’s!!!! We zijn er super blij mee en hebben net even heerlijk nagenoten :) Ontzettend bedankt voor alles en mochten we weer een fotomoment hebben hoor je absoluut van ons! Ik ga ze nu eerst nog een keer bekijken en daarna nog een keer en nog een keer ;)

Groetjes Danielle en Rob

Een trouw reportage is mogelijk vanaf € 395,- 

Deze prijs is inclusief:

  • Foto’s tijdens de ceremonie en het maken van portretten.
  • 4 uren fotografie (aaneengesloten), meer uren tegen een meerprijs is mogelijk.
  • Nabewerking* van de foto’s (bijv. contrast / kleuren corrigeren, eventueel een aantal foto’s omzetten naar bijv. zwart/wit).
  • De tijd die nodig is voor de nabewerking.
  • Een hele uitgebreide selectie van de foto’s op een usb-stick zodat jullie deze zelf kunnen (laten) afdrukken.

 

Professioneel foto’s laten afdrukken voor aantrekkelijke prijzen? Of een foto op hout of canvas? Klik dan op de onderstaande knop en upload je foto’s en bestel mooie afdrukken en foto producten:

Extra opties zijn o.a.:

– Standaard Trouwalbum. Prijsindicatie (het album heeft een maximum van 60 pagina’s):
30x30cm album 30 pagina’s (ongeveer 75 foto’s): € 275,-

– Professioneel Trouwalbum. Extra dikke pagina’s met chique uitstraling en mooie omslag. Vergelijkbaar met het traditionele trouwalbum. Prijsindicatie (het album heeft een maximum van 60 pagina’s):
30x30cm album 30 pagina’s (ongeveer 75 foto’s): € 500,-
30x30cm album 40 pagina’s (ongeveer 100 foto’s): € 600,-

– Doos ter bescherming van het professionele trouwalbum: € 49,-

Een omschrijving van het trouwalbum:

– Het album wordt digitaal opgemaakt (dus niet met ingeplakte foto’s) . Echter in tegenstelling tot de ‘gewone’ albums die worden gedrukt op standaard papier, worden deze albums met laserlicht op Fuji DPII fotopapier belicht op een resolutie van 300 dpi. Dit papier staat garant voor een zeer lange houdbaarheid. Het resultaat is echte fotokwaliteit zonder rasters met de mooiste en helderste kleuren.
– Perfecte vlakligging: deze albums zijn perfect geschikt voor panoramafoto’s die paginabreed doorlopen over de naad van het boek. Door een speciale lay-flat inbind techniek bestaat  iedere linker- en rechterpagina  uit één blad fotopapier. Hierdoor kunnen foto’s ononderbroken over twee pagina’s geplaatst worden zonder hinderlijke witte rand in het midden.  Bijkomend voordeel van deze inbind techniek is het feit dat het boek bij iedere opengeslagen pagina perfect vlak blijft liggen (pagina’s gaan in het midden dus niet ‘omhoog’ staan zoals  bij gewone leesboeken) en nooit meer vanzelf dichtklapt.
– Omslag / Cover: behalve de prachtige fotobladen, heeft het album een professionele omslag. Keuze uit o.a.: een leren (zwart), een linnen (grijs en blauw) kaft en een foto-omslag.

Als jullie voor mij als fotograaf kiezen dan zou ik graag enkele foto’s uit de reportage tonen op mijn website / blog. Op deze manier kan iedereen die mijn site bezoekt zien wat voor soort foto’s ik maak. Als jullie dat liever niet willen geef dit dan van te voren aan.

* de nabewerking van de foto’s bestaat hoofdzakelijk uit het aanpassen / corrigeren van contrast, kleuren en bijvoorbeeld een andere uitsnede maken. Ik pas geen lichamelijke eigenschappen aan.